del

Pannekaker med løk, spinat og urter

Alle er glade i tyrkisk børek eller gøzleme men det er tidskrevende å lage dem ordentlig. Jeg lager disse pannekakene og serverer med tomat, vårløk, pepper og feta salad til frokost eller lunsj. De er kjempegode.


For 2 personer trenger du

2 dl melk

2 dl mel

2 vårløk, skåret i tynne skiver

1 håndful spinat, finhakket

Salt, pepper, olje til steking

Rør melk og mel, tilsatt vårløk, spinat, salt og pepper stek begge sider i en stekepanne. Du kan bruke mer urter som bladpersille, dill eller annet du vil men vær forsiktig siden røren er for to personer plutselig det kan bli for mye urter.

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode