share

Brokkoli med hvitløk – yoghurtsaus og valnøtter

by
img_3243

Jeg husker den første gangen min mor laget oss brokkoli fordi jeg var stor nok – i barneskolen – og min mor var veldig spent, fordi hun fant en helt ny supergrønnsak som bør spises i huset! Verken jeg eller søstrene mine likte smaken av de altfor mye kokte brokkolien. Som mange andre mødre i Tyrkia prøvde hun å servere den med yoghurt neste gang og det virket!

Slik gjør du:

Du trenger ikke oppskrift for det.

Bare kok brokkoli som du liker. Jeg dampkoker alltid alle grønnsakene på rist ca 5 minutter.

Bland og visp 150 gram romtemperert yoghurt, 1 hvitløksfedd knust med en klype salt og 2-3 ss oliven olje.  Server brokkoli på toppen av yoghurt saus, pynt med hakkede valnøtter.

 

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode