share

Vegan kikertwraps 

by
img_7872-1

Det finnes forskjellige måter å forberede wrapsene på. Jeg liker denne best!

Dette er frokostmat fra sørøst Tyrkia. Jeg synes dette passer bedre for lunsj og middag!

Du trenger for 2-3 personer

For kikertfyll:

1 boks ferdigkokte kikerter eller bløttlegg 250 gram kikerter over natten og kok til de blir myke.

1 ss pepperpuré (hvis du ikke har bruk sambal oelek)

1/2 ss tomatpuré

1 ts salt

1 ts spisskum

1/2 ts koriander (kan sløyfes)

1/2 ts chili flak hvis du vil

3 ss olivenolje

For salat:

2 tomater

1 liten hjertesalat

1 rødløk

2 ss olivenolje

Tortilla eller nan brød fra Oslo bakeri for å lage wraps

I en bolle mos kikertene med potetstappe eller med tykk glass

Varm olje i en stekepanne

Tilsett pepperpuré og tomatpuré og stek 2-3 minutter over middels varme

Tilsett moste kikerter og krydderne og bland godt

Lag en salat med salatingrediensenr
Legg i hver tortilla 3-4 ss kikerter og salat og rull

Du kan smake til med litt sitronsaft hvis du vil.

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode