Denne retten er så enkel at jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive oppskriften!
1 kyllingbryst per person
Olivenolje for steking
4-5 hvitløk, hele med skall
For grønn saus:
1 hvitløk
En håndfull bladpersille, finhakket
Revet skall av en sitron
1 ts sitronsaft
Salt, pepper
1 ss olivenolje
Slik lager du:
Del kylllingbrystene i to slik at du får 2 like fileter. Legg dem mellomplastfolie
Med et tykkbunnet glass slå kjøttet (Eller du kan steke brystene som de er)
Dryss salt og pepper på
Stek kyllingbrystene i stekepanne i olivenolje med 2-3 hele hvitløk med skall
Knus 1 hvitløk med salt, tilsett bladpersille, revet skall av sitron, sitronsaft og olivenolje
Når kyllingene er ferdigstekte, hell over miksturen og bland godt
Server med brød, ris eller salat ved siden