share

Kyllingspyd med røkt aioli

by
img_2187

Grill sesongen er offisielt åpnet! Jeg lager kyllingspyd hver sommer  med denne oppskriften og fryser i en frysepose slik at vi har alltid noe klar til å grille.

For 4 personer trenger du:

4 store kyllingbryst, ca 1 kilo, skåret i 3 cm biter

2 stk hvitløksfed, knust med salt

2 ts fennikel frø (malt)

2 ts spisskumin

1/2 ts salt

2 ts olivenolje

2 ts rødvinseddik

Salt, nykvernet pepper

For å lage røkt aioli trenger du

3 ss god kvalitet majones, jeg bruker Hellman

4 stk hvitløk, knust med salt

2 ts spansk røkt paprika 

1 ts sitronsaft

Slik lager du:

Bland alle ingrediensene godt og  mariner kyllingbitene i marinader maks 1 døgn. Du kan fryse med en gang.

Bløtleg 20-30 grillsypd og legg 3 stk hver

Grill sypdene 3-4 minutter hver side

Server varm med røkt aioli og potetbåter eller grønnsalat siden.

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode