del

Lettvint pannestekt kyllingbryst med sitron og bladpersille

Denne retten er så enkel at jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive oppskriften!

 

1 kyllingbryst per person

Olivenolje for steking

4-5 hvitløk, hele med skall
For grønn saus:

1 hvitløk

En håndfull bladpersille, finhakket

Revet skall av en sitron

1 ts sitronsaft

Salt, pepper

1 ss olivenolje
Slik lager du:

Del kylllingbrystene i to slik at du får 2 like fileter. Legg dem mellomplastfolie

Med et tykkbunnet glass slå kjøttet (Eller du kan steke brystene som de er)

Dryss salt og pepper på

Stek kyllingbrystene i stekepanne i olivenolje med 2-3 hele hvitløk med skall

Knus 1 hvitløk med salt, tilsett bladpersille, revet skall av sitron, sitronsaft og olivenolje

Når kyllingene er ferdigstekte, hell over miksturen og bland godt

Server med brød, ris eller salat ved siden

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode