share

Kald mandelsuppe- Ajo Blanco

by
img_3207

Sommerens raskeste middag!

Smaken av Spania!

For ca 1.5 liter suppe / 4 personer

2.5 dl skallede mandler eller mandelmel

7.5 dl kaldt vann

1 hvitløksfed

Ca 250 gram fersk loff eller kneip uten skalk, skåret i småbiter

1,5 ts sherry eddik

1,5 ss ekstra jomfru olivenolje

1/4 ts Salt

For Servering:

Grønne druer i skiver, hakkede ristede mandler, mikrogrønt eller mint blader, olivenolje

Slik lager du:

Kjør alle ingrediensene i blender

Smak suppen, tilsett mere salt eller vann eller eddik hvis du ønsker

Server suppen i en liten skål med skivede druer, dryss mandler og olivenolje og pynt med mikrogrønt.

Vær kreativ!

Suppen kan serveres med en gang -hvis du har ikke plass i kjøleskapet for eksempel- men smaker best etter at kjølt i kjøleskap 2 timer før servering.

Du kan oppbevare suppen i en boks i kjøleskap opp til 2 dager

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode