Om Meg

Jeg er en ekte middelhavskvinne som er født og oppvokst i en liten strandby ved Middelhavet.  Jeg begynte å lage mat når jeg gikk i barneskolen og fortsetter med det!

Denne bloggen er ikke et kommersielt prosjekt, jeg lager mat fra bunnen hver dag og  vil  dele med alle som ønsker å gjøre maten til en del av familiekosen. Siden ingen hjemme hos oss har matallergi følger vi ikke en spesiell diet. Likevel finner du mange gode vegan, kjøttfrie, vegetar, glutenfrie og lovkarbo oppskrifter her.

Det er ingen hokus pokus her. Jeg er innkjøper, kokk, foodstylist, prop stylist, fotograf og chief marketing executive for bloggen her alene. (Jeg får selvfølgelig en god del bjørnetjenester fra datteran min på 3 år) Vær så snill å nevne meg hvis du deler bildene / oppskriftene mine videre.

Bare husk at det finnes mye forsking som viser at middelhavsmat er god for både din fysiske og psykiske helse.

Med vennlig hilsen,

Professorfrue

 

 

    • Bjørn Magne Sund
    • 13/05/2017

    Her var det mye spennende for en som er matinteressert
    Flere ting her jeg har lyst til å prøve.

      • Professorfrue
      • 13/05/2017

      Tusen takk for hyggelig ord! Jeg håper du liker også! God helg!

    • Synnøve
    • 21/05/2017

    Hei igjen, jeg regner med at når det skal være 6 hvitløk i falafel så mener du 6 hvitløkbåter..

      • Professorfrue
      • 21/05/2017

      helt riktig!

    • Synnøve Kåset
    • 21/05/2017

    Enda et spørsmål, skal det ikke være salt i deigen i simit?
    Hadde vært kjekt å møte deg hjemme hos meg for å lage tyrkisk og evt. norsk mat.
    Jeg bor på Paradis.

      • Professorfrue
      • 21/05/2017

      Det er riktig, ingen salt i deigen. Tusen takk for invitasjon men dessverre den passer litt dårlig akkurat nå med jobb, studie og familie. Det ville vært gøy!

    • Øivind Hundal
    • 22/05/2017

    Din oppskrift på køfte skal prøves. MED allehånde. Når det gjelder hvitløk: du skriver «3 hvitløk». Mener du 3 *hele* hvitløk eller 3 fedd/kløfter hvitløk?

      • Professorfrue
      • 23/05/2017

      Tusen takk for hyggelig ord, 3 hvitløksfed trenger du 🙂 Jeg har redigert oppskriften også!

    • morten georg olsen
    • 22/05/2017

    Hei, vil bare TAKKE DEG for ditt varme innlegg i BA .

    Her er et ekte bergensk utrykk : Eg er helt månebedotten ! ( Jeg er helt overrasket ! )

    All LYKKE til PINAR ! 🙂

      • Professorfrue
      • 22/05/2017

      Hei Morten, tusen takk for hyggelige ord de setter jeg stor pris på. Jeg skal bruke utrykken ‘Eg er helt månebedotten’ hvis jeg kan klare å uttale det Ha en god kveld!

Comments are closed.
Professorfrue
Close Cookmode