del

Lettvint Pide Pizza

by
59b4ea78-41a5-4557-b4e2-168f0a72c1b8

Happy friday! Vi er fortsatt i den hellige Ramadan måneden. Det betyr at det nå selges fersk pide i hele Tyrkia. I Norge selges det pide året rundt i butikker som selger tyrkisk mat eller mat fra Midtøsten og Asia. Dersom dere har pide som ble litt tørt kan du lage pizza med den! Bruk den som en bunn ! Den kan selvfølgelig lages med tortilla lefser men nå er det pide sesong 🙂

Jeg skar ut en stor rund bit og smurte med pizza saus. Deretter fylte jeg pide med revet mozzarella, tyrkiske pølser -sucuk- paprika og rødløk i skiver. Bakte i forvarmet ovn 220 grader over og under varme til osten smelter. Man tager hva man haver, du kan bruke hva du har og hva du liker!

God helg alle sammen!

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier:
Professorfrue
Close Cookmode