Denne retten er så enkel at jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive oppskriften!
1 kyllingbryst per person
Olivenolje og smør for steking
4-5 hvitløksfedd, hele med skall
For grønn saus:
1 hvitløksfedd
En håndfull bladpersille, finhakket
Revet skall av en sitron
1 ts sitronsaft
Salt, pepper
1 ss olivenolje
Slik lager du:
Del kylllingbrystene i to slik at du får 2 like fileter. Legg dem mellomplastfolie
Med et tykkbunnet glass eller kjøttbanker slå kjøttet (Eller du kan steke brystene som de er)
Dryss salt og pepper på
Stek kyllingbrystene i stekepanne i olivenolje og smør blanding med 2-3 hele hvitløksfed med skall
Knus 1 hvitløksfedd med salt, tilsett bladpersille, revet skall av sitron, sitronsaft og olivenolje
Når kyllingene er ferdigstekte, hell over miksturen og bland godt
Server med brød, ris, bulgur eller salat ved siden
https://www.professorfrue.no/2017/02/01/bulgur-pilaff-med-vermicelli/