del

Lettvint pannestekt kyllingbryst med sitron og bladpersille

by
img_7037

Denne retten er så enkel at jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive oppskriften!

 

1 kyllingbryst per person

Olivenolje og smør for steking

4-5 hvitløksfedd, hele med skall

For grønn saus:

1 hvitløksfedd

En håndfull bladpersille, finhakket

Revet skall av en sitron

1 ts sitronsaft

Salt, pepper

1 ss olivenolje

Slik lager du:

Del kylllingbrystene i to slik at du får 2 like fileter. Legg dem mellomplastfolie

Med et tykkbunnet glass eller kjøttbanker slå kjøttet (Eller du kan steke brystene som de er)

Dryss salt og pepper på

Stek kyllingbrystene i stekepanne i olivenolje og smør blanding med 2-3 hele hvitløksfed med skall

Knus 1 hvitløksfedd med salt, tilsett bladpersille, revet skall av sitron, sitronsaft og olivenolje

Når kyllingene er ferdigstekte, hell over miksturen og bland godt

Server med brød, ris, bulgur eller salat ved siden

https://www.professorfrue.no/2017/02/01/bulgur-pilaff-med-vermicelli/

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier:
Professorfrue
Close Cookmode