del

Ostesmørbrød med kimchi- Kimchi Grilled Cheese

by
img_1349

Hei alle sammen! Er dere tilbake på jobb eller fortsetter med delvis hjemmekontor som meg? Her kommer verdens diggeste ostesmørbrød oppskrift som kan lages og spises innen 20 minutter!

Har dere også revet mozzarella, gouda eller cheddar til overs? Jeg laget skikkelig digg ostesmørbrød med goudan fra jul og kortreist kimchi fra en lokal Koreansk restaurant. Vanligvis bruker jeg Hellmans majones for å smøre siden av surdeigsbrødet som skal stekes men jeg hadde hjemmelaget ailoli til overs så brukte jeg den i stedet. Skikkelig digg lunsj klar på 5 minutter. Perfekt for hjemmekontoret!

For å lage 1 sandwich trenger du:

2 skiver brød – surdeig eller vanlig sandwich brød

1 ss majones

1,5 dl revet eller skivet ost -mozzarella, cheddar eller gouda

1 dl kimchi, uten lake

Slik lager du;:

Varm en stekepanne med tykk bunn over middelsvarme

Smør en side av brødskivene med majones

Legg brødet med majonessiden ned i pannen og fordel osten jevnt over skivene

Når osten akkurat har smeltet (ingen individuelle ostebiter gjenstår), etter ca 5 til 8 minutter, tilsett kimchi på den ene skiven.

Legg den andre brødskiven oppå med ostesiden ned.

Trykk dem sammen med stekespade og stek smørbrødet på begge sider til de er gyldne og smørbrødet er gjennomvarmt, 2 til 4 minutter. Snu etter behov for å forhindre at det brenner seg.

Her er en video med denne oppskriften (engelsk tekst):

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier:
Professorfrue
Close Cookmode