Sommerens raskeste middag!
Smaken av Spania!
For ca 1.5 liter suppe / 4 personer
2.5 dl skallede mandler eller mandelmel
7.5 dl kaldt vann
1 hvitløksfed
Ca 250 gram fersk loff eller kneip uten skalk, skåret i småbiter
1,5 ts sherry eddik
1,5 ss ekstra jomfru olivenolje
1/4 ts Salt
For Servering:
Grønne druer i skiver, hakkede ristede mandler, mikrogrønt eller mint blader, olivenolje
Slik lager du:
Kjør alle ingrediensene i blender
Smak suppen, tilsett mere salt eller vann eller eddik hvis du ønsker
Server suppen i en liten skål med skivede druer, dryss mandler og olivenolje og pynt med mikrogrønt.
Vær kreativ!
Suppen kan serveres med en gang -hvis du har ikke plass i kjøleskapet for eksempel- men smaker best etter at kjølt i kjøleskap 2 timer før servering.
Du kan oppbevare suppen i en boks i kjøleskap opp til 2 dager