del

Pannekaker med løk, spinat og urter

by
img_4605

Alle er glade i tyrkisk børek eller gøzleme men det er tidskrevende å lage dem ordentlig. Jeg lager disse pannekakene og serverer med tomat, vårløk, pepper og feta salad til frokost eller lunsj. De er kjempegode.


For 2 personer trenger du

2 dl melk

2 dl mel

2 vårløk, skåret i tynne skiver

1 håndful spinat, finhakket

Salt, pepper, olje til steking

Rør melk og mel, tilsatt vårløk, spinat, salt og pepper stek begge sider i en stekepanne. Du kan bruke mer urter som bladpersille, dill eller annet du vil men vær forsiktig siden røren er for to personer plutselig det kan bli for mye urter.

Print Friendly, PDF & Email
Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode