del

Fårikål 

Nå er det fårikålsesong. Jeg liker norsk lammekjøtt og kål veldig godt. Jeg laget fårikål med min egen vri. Som en ekte middelhavsdame kunne jeg ikke tenke meg å lage mat uten løk eller hvitløk!

 

Ingredienser:

1 hodekål, min var nesten 1 kilo, skåret i tynne skiver

1 gulløk

2 hvitløk

3 ss oliven eller rapsolje

500 gram lammelår i skiver eller fårikålkjøt

25 dl kokende vann

Salt, hel sort pepper

 

Brun kjøttet med salt og pepper i olje.

Tilsatt løk og hvitløk og stek helt til de blir gylne og stekt.

Tilsatt kål og rør godt.

Tilsatt vann, salt og pepper, la den småkoke minst 30 minutter med lokk på.

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode