del

Blåskjell curry in a hurry

Jeg har alltid red curry paste og kokosmelk i skapet. De er kjekke å ha for å lage rask kyllingsatay eller en curry rett. Jeg fant ferske blåskjell i butikken og tenkte å lage en rask curry med dem. Her er oppskriften.

 

For 1.5 kg blåskjell

Du trenger

3 ss rapsolje

3 ss thai red curry paste

2 ss fish sauce

2 ss lime saft

1 boks kokosmelk

4 ss ferske koriander eller thai basil blader, hakkede

1.25 dl hvitvin
Stek curry pasta i oljen i 1-2 minutter

Tilsatt kokosmelk, lime saft, fish sauce, hvitvin

Kok opp over middels varme

Tilsett de rensede blåskjellene

Kok under lokk til de åpner seg

Ta av varmen

Dryss koriander eller basilikum og server med ferske baguetter

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode