share

Lammelever med potet, løk og pepper

by
img_5372

Vi er veldig heldige som har en veldig god slakter i nabolage (Solheim Kjøtt) Av og til kjøper jeg fersk lammelever og lager til oss. Det er forksjellige måter å tilberede lammelever og ingen av dem er vanskelige 😀 En hel lammelever er nok for 4 voksne.
Du trenger:

4-5  stk kokte poteter, i små biter

1 løk, i tynne skiver

3 grønne tyrkisk pepper eller 1 grønnpaprika, i tynne skiver

2-3 ss hvetemel

6 ss rapsolje

Salt, pepper

Først vask og tørk lammeleveren. Deretter må vi kvitte med den tynne membranen over leveren. Deretter de blodårene og fett. Vi skal bruke kun brune myke kjøttdelene.Skjær leveren i små biter

I en fatt miks hvetemel med litt salt og pepper og tilsatt leverbitene og bland godt

I en wok stek løk og pepper, når de er ferdige hel over potetbitene rør godt smak med salt og pepper.

Ta dem siden

Tilsatt olje til wok og stek leverbitene til de blir ferdige

Hel potetmiksturen i wok bland godt og server varm. Jeg serverer med løksalat og pita brød 🙂

Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode