Det finnes forskjellige måter å forberede wrapsene på. Jeg liker denne best!
Dette er frokostmat fra sørøst Tyrkia. Jeg synes dette passer bedre for lunsj og middag!
Du trenger for 2-3 personer
For kikertfyll:
1 boks ferdigkokte kikerter eller bløttlegg 250 gram kikerter over natten og kok til de blir myke.
1 ss pepperpuré (hvis du ikke har bruk sambal oelek)
1/2 ss tomatpuré
1 ts salt
1 ts spisskum
1/2 ts koriander (kan sløyfes)
1/2 ts chili flak hvis du vil
3 ss olivenolje
For salat:
2 tomater
1 liten hjertesalat
1 rødløk
2 ss olivenolje
Tortilla eller nan brød fra Oslo bakeri for å lage wraps
I en bolle mos kikertene med potetstappe eller med tykk glass
Varm olje i en stekepanne
Tilsett pepperpuré og tomatpuré og stek 2-3 minutter over middels varme
Tilsett moste kikerter og krydderne og bland godt
Lag en salat med salatingrediensenr
Legg i hver tortilla 3-4 ss kikerter og salat og rull
Du kan smake til med litt sitronsaft hvis du vil.