del

Ovnsbakt blomkål med parmesan og provence krydder

Blomkål var ikke en av mine favoritt grønnsaker da jeg var liten men jeg lærte å like den gjennom årene. Denne oppskriften er perfekt for barn eller voksne som er ikke så glad i blomkål.
Du trenger

1 middelstørrelse blomkål

8 ss revet parmesan ca 50 gram

1 ss olivenolje

1 egg

1/4 ts provance krydder eller timian

Salt, nykvernet sort pepper, 1/4 ts hvitløk salt

Slik lager du

Knekk av for hånd eller skjær av blomkålbukettene

Vask og sil blomkålbukettene

I en bolle bland egg, ost og kryddere med en gaffel

Tilsett blomkålbukettene og bland godt

Legg den i kjøleskap minst 15 minutter

Varm ovnen til 200 grader over og undervarme

Stek ca 18 minutter

Server varm

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode