del

Sellerirot- og potetpuré til andebryst

Liker dere sellerirot og prøve noe annerledes enn potetmos som tilbehør til andebryst? Denne oppskriften er perfekt! Enkel og rask!

For 4-6 personer du trenger:

7.5 dl melk

7.5 dl vann

1 ss salt

En stor eller 2 middels sellerirot, 900 gram eller 1 kilo

2 stk poteter ca 300 gram

1 sjalotløk, delt i fire

Nykvernet hvit pepper

Romtemperert smør (1-2 ss eller mer)

Gressløk til servering

Slik lager du:

I en kjele kokk op vann og melk

Tilsett sellerirot, potet og løk

Kokk ca 30 minutter til de blir myke

Sil og kast løk

Lagg en jevn miksture smak med nykvernet hvit pepper og salt

Tips for steking andebryst i stekepanne:

Du må lage snitt på fettet med en skarp kniv

Kjøttet må være romtemperert

Alltid begynn med kald stekepanne og fetsiden ned

Ta vare på fettet, ovnsbakte poteter smaker ekstra godt med andefett.

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode