del

Lettvint villrissalat med artisjokkhjerter

by
img_0611

Dette er en lettvint oppskrift hvis du lurer på om hva skal du gjøre med den boksen med artisjokkhjerter i spiskammers.

Du trenger

1 pose kokt villris (min var 125 gram)

1 liten boks artisjokkhjerter uten krydder

1 stk hel vårløk med den grønne delen

1.5 dl løspakket bladpersille, kun blader

1.5 dl svart oliven uten stein 

1 ts provencekrydder 

2 ss olivenolje

1 ss vineddik

2 ss ristet solsikfrø eller pinnekjerner

Revet skall av 1/2 sitron

Salt og pepper 
Slik lager du: 

Skyll artisjokkhjertene med kaldt vann fordi de kan være for sure. 

Sil dem og skjær i små båter, legg dem i en bolle. 

Skjær olivene, bladpersille og vårløk i tynne skiver 

Bland alle ingrediensene unntatt solsikkefrø/pinnekjerner godt 

Legg salaten i serveringsfat eller bolle, pynt med ristede solsikkefrø/pinnekjerner 

Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode