del

Aubergine, ruccola og feta salat 

Jeg vant Mat fra Norges instagram konkurranse med denne nydelige salaten! Jeg oppdaget at jeg glemte å dele oppskriften! Her kommer den nå! Bedre sent enn aldri 😉

For 2-3 personer trenger du 

1 pose vasket og klar ruccola
2 tynne eller 1 tykk aubergine, i små biter

2 tomater, i små biter

4 stk grønne tyrisk pepper eller 1 grønnpaprika, i små biter uten frø

3 hvitløksfed med skall

En håndfull ferske peppermynte eller 1 ss tørkede mynte

200 gram fetaost, i små biter

3 ss valnøttkjerner

Rapsolje til steking

For vinaigrette:
1 dl olivenolje

3 ss rødvinseddik eller balsamicoeddik

Salt og pepper

Slik lager du:
Stek aubergine og grønne pepper i olivenolje med hvitløksfedene

Legg dem på et tørkepapir for å bli kvitt fett

Bland dressingingrediensene i en bolle

Legg ruccola i et fat

Hell over halvparten av vinaigrette og bland godt

Legg stekte pepper, auberginer, hakkede tomater over ruccola

Legg på fetaost og valnøttkjerner

Hell over resten av vinaigretten

Server med nystekte baguetter ved siden av.

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode