Det er veldig enkelt å lage denne glutenfrie pannekaken og den smaker kjempegodt.
Du trenger en 28 diameter stekepanne som kan gå i ovnen eller en springform for å steke pannekaken. Jeg brukte en stekepanne med avtagbart håndtak.
For 2 sultne voksne trenger du:
2.5 dl kikertermel, jeg brukte et engelsk/indisk merke fra innvandrerbutikken
1 ts salt
2.5 dl lunkent vann
2 ss olivenolje
1 gulløk-3 ss olivenolje for å steke løken
10 stk rosmarinblader
Slik lager du:
Visp mel og salt
Tilsett vann sakte for å lage en jevn røre uten klumper
Tilsett 2 ss olivenolje og rør
Dekk med plastfolie og la den hvile (røren kan hviles opp til 12 timer)
Varm ovnen til 230 grader.
Stek løk i olivenolje over middelsvarm til de blir gylne ca 5-8 minutter
Tilsett stekt løk og rosmarin bladene i røre
Hell røren i stekepannen eller springformen (husk å smøre formen med olivenolje) og stek i ovnen ca 10-15 minutter.
Den smaker godt alene og du kan servere den med ost, oliven, skinke siden.
Slik så røren ut før jeg stekte i ovnen: