del

Patatas bravas

by
img_1314

Liker du patatas bravas? Jeg digger dem! Denne oppskriften var en stor suksess hos oss. Den er veldig enkel å lage og smaker akkurat som man husker fra spaniaferien.

Du trenger:

Poteter ( jeg brukte norske nypoteter) 2 stk per person

Rapsolje til steking

Salt

I en kjele kok potetene 20 minutter

Deretter skrell dem og del i små biter

Smak til med salt

Varm oIje i en kjele. Når oljen blir veldig varm ha i potetbitene og stek dem til de blir gylne.

Jeg steker i en liten -15 cm diameter bunn-rustfritt stål sause kjele med ca 4 dl rapsolje.

Server med aioli https://www.professorfrue.no/2016/07/31/aioli-uten-egg-lactonesa/ og rød saus på.

Kategorier:
  1. Pingback: Batata Harra- Libanesisk inspirert krydret potetsalat ~ Professorfrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode