share

Egg med spinat – Ispanakli yumurta

by
img_9935

Spinat var en skummel vintergrønnsak for oss da jeg var liten. Jeg liker den veldig godt nå. Slik lagde min mor til oss.

Du trenger:

En panne med passende lok

En pose vasket og klar spinat

En middels stor gul eller rød løk, skåret i små biter

4-5 egg

3 ss oliven olje

Litt smør

Salt, pepper,  tyrkisk paprika (hvis du vil)

Yogurt eller geitost og brød til å servere

Slik lager du:

Skjær løken som du vil i små biter eller tynne båter

Stek dem i olivenolje med salt

Tilsatt spinaten og rør til spinaten blir ferdig 2-3 minutter

Skru ned varmen

Lag fire hul og fyll dem med egg

På toppen av eggene legg smørskivene og lukk lokket. Over veldig svak varme stek 5 minutter eller til eggene blir ferdige

Server på hvitløkyoghurt eller drys smuldret geitost.


Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode