share

Tagliatelle med scampi

by
img_3781

Dette er en av våre favorittretter. Når vi har lyst på noe godt men ikke har tid lager jeg dette. Det tar ikke mer enn en halv time å forberede og smaker kjempegodt. Vi drikker champagne eller hvitvin men hvis du bruker mer chili er det godt med pils til  😉

Du trenger:

100 gram tør tagliatelli per person, jeg bruker Barilla som er god nok eller andre Italienske merker hvis jeg har.

1 pakke frosne scampi, ca 400 gram, uten skall

3 ss rapsolje, olivenolje eller kokosolje

1 rød chili, finhakket

3-4 hvitløk, finhakket

2.5 cm ingefær, skallede og finhakket

1 pose vasket og klar spinat, ca 200 gram

1 dl matfløte eller kokosmelk

I en kjele kok pastaen slik det stor på pakken

Varm oljen i en wok

Stek hvitløk, ingefær og chili 1-2 minutter

Tilsett scampi og stek til scampiene blir ferdigstekte

Ta scampiene ut av woken og legg til siden,

Tilsett spinat bladene i woken

Bland godt 2-3 minutter til spinatene blir myke

Tilsett scampi, fløte eller kokosmelk  og ferdigkokt tagliatelli

Bland godt

Server med dryss av nykvernet sortpepper og chili flak hvis du vil

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode