del

Tagliatelle med scampi

Dette er en av våre favorittretter. Når vi har lyst på noe godt men ikke har tid lager jeg dette. Det tar ikke mer enn en halv time å forberede og smaker kjempegodt. Vi drikker champagne eller hvitvin men hvis du bruker mer chili er det godt med pils til  😉

Du trenger:

100 gram tør tagliatelli per person, jeg bruker Barilla som er god nok eller andre Italienske merker hvis jeg har.

1 pakke frosne scampi, ca 400 gram, uten skall

3 ss rapsolje, olivenolje eller kokosolje

1 rød chili, finhakket

3-4 hvitløk, finhakket

2.5 cm ingefær, skallede og finhakket

1 pose vasket og klar spinat, ca 200 gram

1 dl matfløte eller kokosmelk

I en kjele kok pastaen slik det stor på pakken

Varm oljen i en wok

Stek hvitløk, ingefær og chili 1-2 minutter

Tilsett scampi og stek til scampiene blir ferdigstekte

Ta scampiene ut av woken og legg til siden,

Tilsett spinat bladene i woken

Bland godt 2-3 minutter til spinatene blir myke

Tilsett scampi, fløte eller kokosmelk  og ferdigkokt tagliatelli

Bland godt

Server med dryss av nykvernet sortpepper og chili flak hvis du vil

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode