Ananas salsa er veldig lett å lage og passer perfekt med mange type grillmat, laksesashimi og taco. Jeg serverte den i ananasskallet fordi jeg synes det er lekkert, men selvfølgelig kan den serveres i en salatbolle.
1 hel ananas, vi skal ta ut fruktkjøttet og servere salsa i det tomme skallet
1 rødpaprika, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1/2 grønn chili, finhakket
1/2 rødløk, finhakket
En potte koriander, kun blader, finhakket
Saft og skall fra 1/2 lime
1/2 ts salt
Nykvernet sortpepper
Slik lager du:
Skjær 1/3 del av ananas
Ved hjelp av en kniv og skje ta ut fruktkjøttet og skjær det i små biter
Du trenger kun 2.5 dl fruktkjøtt
Bland alle ingrediensene i en bolle
Smak med salt og pepper hvis det er nødvendig
Hell over i ananas skall