Menemen er en av mine favoritt retter. Jeg kan spise menemen til frokost, lunsj og middag!
Ingredienser:
1 gulløk, skåret i små biter
3 grønne tyrkisk pepper eller 2 snacks paprika, uten frø, skåret i skiver
3 ss olivenolje, tynne skiver smør
4 tomater, skallede og skåret i små biter
4 egg
Salt, pepper, paprika
Du trenger 24-26 cm nonstick stekepanne med passende lok
Stekt løk og pepper skivene i olivenolje til de blir myke
Tilsatt tomatene og rør godt.
Småkokk 5-10 minutter til tomatene blir kokt
Lag fire hul og fill dem med egg
På toppen av eggene la smør skivene og lukk lokken. Over veldig svak varme stek 5 minutter eller til eggene blir ferdige
Eller i stedenfor å stekene eggene helt kan du lage eggerrøre. Tilsett eggene etter at grønnsakene er ferdigstekte og rør ofte til eggene blir ferdige.