del

Menemen – Egg med tomat, løk og pepper

Menemen er en av mine favoritt retter. Jeg kan spise menemen til frokost, lunsj og middag!

Ingredienser:

1 gulløk, skåret i små biter

3 grønne tyrkisk pepper eller 2 snacks paprika, uten frø, skåret i skiver

3 ss olivenolje, tynne skiver smør

4 tomater, skallede og skåret i små biter

4 egg

Salt, pepper, paprika

Du trenger 24-26 cm nonstick stekepanne med passende lok

Stekt løk og pepper skivene i olivenolje til de blir myke

Tilsatt tomatene og rør godt.

Småkokk 5-10 minutter til tomatene blir kokt

Lag fire hul og fill dem med egg

På toppen av eggene la smør skivene og lukk lokken.  Over veldig svak varme stek 5 minutter eller til eggene blir ferdige

Eller i stedenfor å stekene eggene helt kan du lage eggerrøre. Tilsett eggene etter at grønnsakene er ferdigstekte og rør ofte til eggene blir ferdige.

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode