del

Akkarringer 

Det er ikke så vanskelig å lage akkarringer som de serverer i Hellas eller Spania med mine tips. Jeg kjøper akkarringene fra fisketorget i Bergen. Fish me har alltid.

Først vask og skjær dem i skiver. Det er viktig å marinere akkarringene før du steker dem.
For å marinere 1/2 kilo akkar trenger du,
1/2 ts Natron

Saft fra 1/2 sitron

1/2 ss sukker

Bland alle ingrediensene og mariner akkarringene overnatt.
Steking:
Vask og tørk med papir. Det finnes to måter å steke dem. Den første er å blande dem i vanlig hvetemel, salt, pepper og steke i rapsolje.

For den andre lager man en slags tempurablanding.
Du trenger:

2 egg

3 ss hvetemel

1/2 ts natron

1/2 ts salt

Litt vann hvis den blir for tykk

Bland alle ingrediensene og dypp ringene i blandingen før du steker. Du kan servere med sitronskiver eller rask tartarsaus.

Print Friendly

Related Posts

  1. Pingback: Lettvint hjemmelaget tartarsaus – Mat som varmer sjelen

  2. Pingback: Lettvint hjemmelaget tartarsaus | Professorfrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode