del

Lettvint hjemmelaget tartarsaus

Nå er vi offisielt  i skrei sesongen! Jeg liker denne sesongen ikke minst for torsketungenes skyld. Jeg bare vasker og tørker dem, vender dem i hvetemel med salt og pepper og frityrsteker i en god del rapsolje til de blir gylne.  Jeg liker å servere fish&chips og frityrstekt sjømat som  akkarringer https://www.professorfrue.no/2015/07/29/akkar-ringer-a-la-turca/ eller torsketunge med denne enkle tartarsausen ved siden av.

Du trenger:

2 dl god kvalitet majones

3 ss kapers, renset og hakket

3 ss sylteagurk ( fransk cornishon type) skåret

1 liten sjalottløk, finhakket

3 sa bladpersille, finhakket

Sitronsaft, salt og pepper

Bland alle ingrediensene i en bolle

Smak til med salt, pepper og sitronsaft

Server ved siden av frityrstekt sjømat

Print Friendly

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Professorfrue
Close Cookmode